Vul een zoekwoord in

Aanmelden voor 123Consultatie? Dat kan!

123Consultatie is het platform voor alle (zorg)consultatie vragen. Wilt u deelnemen aan ons platform, als consultatiegever, -vrager of beide, dan kunt u zich hier aanmelden.

Bent u huisarts of praktijk ondersteuner van een aangesloten koepelorganisatie?

Bent u als huisarts aangesloten bij Provico of praktijkondersteuner bij Provico of Pro praktijksteun dan zijn er afspraken gemaakt met uw organisatie. U kunt door het invullen van het aanmeldformulier kenbaar maken dat u deel wilt nemen. Na ontvangst van het ingevulde formulier maken wij een account aan voor u waarmee u aan de slag kunt.   

Wilt u een vraag stellen aan een TOPGGz instelling?

U kunt een account aan maken door het aanmeldformulier in te vullen en aan te geven dat u wilt deelnemen in het TOPGGz netwerk. Zodra uw account gereed is, ziet u in 123Consultatie de consultatiegevers van de deelnemende TOPGGz instellingen.  

Wilt u consultatie geven?

Bent u specialist op één of meerdere gebieden dan kunt u zich met het aanmeldformulier aanmelden als 'consultatiegever'. Na ontvangst van het formulier maken we een account aan en sturen u de nodige gegevens.   

Bent u of uw organisatie nog niet aangesloten op 123Consultatie?

Wanneer u als huisarts, POH, (vrijgevestigd) psychiater of zorgverlener geïnteresseerd bent, dan kunt dit via een email kenbaar maken. Ons mailadres is info@123consultatie.nl. Wij nemen met u of uw organisatie contact op om deelname te realiseren. 

Meld u aan en vind de professional die u zoekt! Aanmelden