Vul een zoekwoord in

Snel en veilig van start

Aanmelden voor 123Consultatie gaat snel en eenvoudig. Met een account kunt u snel aan de slag. Na aanmelding zijn nog niet alle functionaliteiten direct beschikbaar, want eerst controleren wij uw gegevens. Zo weten u en andere gebruikers altijd zeker dat het systeem veilig en betrouwbaar is.

Stap 1: Meld u aan en maak een account

U kunt kiezen of u een consultatievrager of een consultatiegever bent of beiden. Uw aanmelding wordt gecontroleerd. Zo kijken we o.a. naar uw AGB en beroep. Veiligheid voor alles. U ontvangt binnen twee werkdagen van ons een reactie.

Stap 2: Log in met uw e-mailadres en wachtwoord

U komt in het hoofdscherm. Hier vindt u alle consultatiegevers en hun expertise. U kunt filteren op naam, organisatie, trefwoord, expertise, doelgroep of regio. U kunt aan de slag!

Stap 3: Vul uw profiel in en start!

Het is belangrijk dat u bij de eerste keer inloggen uw profiel invult. Zo kunnen consultatievragers en consultatiegevers elkaar gemakkelijk vinden en kunnen we vraag en aanbod van expertise op elkaar afstemmen voor een beter resultaat. Profiel compleet? Dan kunt u starten met het stellen of beantwoorden van uw eerste vraag. Uw profiel kunt u aanvullen door rechtsboven op uw naam te klikken. Dan ziet u de knop ‘mijn profiel’.

Zien hoe 123Consultatie werkt?

Wilt u een beeld krijgen hoe 123Consultatie werkt? Dat kan door onze preview te bekijken. Tijdens het TopGGz Congres op 4 oktober 2023 heeft ARQ een demonstratie gegeven van hoe zij gebruik maken van 123Consultatie. Bij deze demonstratie was ook een mondelinge toelichting, deze ontbreekt in de digitale preview op onze website. Klik hieronder op de link om naar de pagina vanaf waar je onze preview kunt bereiken.

Meld u aan en vind de professional die u zoekt! Aanmelden