Vul een zoekwoord in

Wat is 123Consultatie?

In zorg en welzijn is ontzettend veel kennis en expertise aanwezig. Toch slagen we er niet altijd in om die kennis op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar te hebben. 123Consultatie brengt de dienstverlening rondom consultatie en netwerksamenwerking samen in een online platform.

Samenwerking wordt vanzelfsprekend

In een tijdperk waarin netwerkzorg meer en meer de standaard is, is het vanzelfsprekend dat u samenwerkt met andere professionals in uw netwerk. 123Consultatie laat u met andere professionals samenwerken door kennis en expertise via een online platform te ontsluiten.

Professionals ondersteunen bij vragen

Het doel van 123Consultatie is professionals zo veel mogelijk ondersteunen bij vragen over hoogwaardige gezondheidszorg. Zo voorkomen we onnodige toestroom naar de specialistische zorg én werken we aan betere behandeling en begeleiding.

Toegang tot alle zorgkennis

U krijgt met 123Consultatie direct toegang tot kennis over bijvoorbeeld behandeling, medicatie, begeleiding, maatschappelijk werk of verwijzing. U kunt er ook terecht voor een frisse blik op een vraagstuk en zonder veel moeite een expert inschakelen. We bieden 123Consultatie aan via een online platform.

Meld u aan en vind de professional die u zoekt! Aanmelden