Vul een zoekwoord in

Kosten en financiering

Dankzij de afspraken die er onderling tussen verschillende organisaties en de zorgverzekeraars zijn gemaakt, brengt 123Consultatie u meestal kosteloos in contact met zorgprofessionals binnen uw domein.

Huisartsen en POH’s

Voor huisartsen en POH-ggz is het gebruik van 123Consultatie gratis. De consultatie wordt vergoed via de consultatiegelden die beschikbaar zijn vanuit zorgverzekeraars. Deze worden apart gefinancierd en gaan niet ten koste van uw praktijkbudget. Voor leden of werknemers van Provico, Syntein, Meditta en Pro Praktijksteun zijn hierover al afspraken gemaakt.

Neemt uw koepel nog geen deel aan 123 Consultatie? Dan kunt u toch aan de slag als u zich aanmeldt. Wij nemen vervolgens contact op met uw koepel om afspraken te maken over de financiering. U heeft daar geen omkijken naar.

Ggz-instelling of (vrijgevestigd) psychiater?

Werkt u als (vrijgevestigd) psychiater, of als zorgprofessional in de ggz? En wilt u gebruik maken van 123Consultatie? Dan hoeft u zich alleen maar op te geven. De consultatie wordt vergoed via de consultatiegelden die beschikbaar zijn vanuit zorgverzekeraars of vanuit de gemeentelijke financiering (WMO of Jeugdwet). U ontvangt voor elke consultatie een tarief afhankelijk van uw beroep en de consultatietijd. 123 Consultatie houdt hierop een kleine bijdrage in voor onderhoud van het platform.

Sociaal domein en Jeugdzorg

Werkt u in het sociaal domein of in de jeugdzorg, dan is het gebruik van 123Consultatie meestal gratis. Dit hangt af van de gemeente waarin u werkzaam bent.  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden.

Meld u aan en vind de professional die u zoekt! Hoe gaat aanmelding in zijn werk?