Vul een zoekwoord in

Welkom bij 123 Consultatie

In zorg en welzijn is ontzettend veel kennis en expertise aanwezig. Toch slagen we er niet altijd in om die kennis op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar te hebben. 123 Consultatie brengt de dienstverlening rondom consultatie en netwerksamenwerking samen onder één knop in een digitaal platform en app.

Via 123 Consultatie kunt u gemakkelijk professionals in uw netwerk vinden en consultatievragen stellen. Het digitale platform en de app zijn bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij zorg- en welzijnsinstellingen.

Hoe kan ik deelnemen aan 123 Consultatie?

Meld u aan voor 123 Consultatie via het aanmeldformulier. Na ontvangst van het ingevulde formulier maken wij een account aan voor u waarmee u aan de slag kunt op het digitale platform. Liever gebruikmaken van de app voor mobiel en tablet? Koppel uw account dan aan de app

Ik heb al een 123 Consultatie-account en wil graag gebruikmaken van de app

Wanneer u al een 123 Consultatie-account heeft, kunt u makkelijk en snel gebruikmaken van de app. Download de app via de App Store of Google Play, en koppel uw account. Al uw activiteiten op 123 Consultatie vindt u terug op het digitale platform én in de app.

Meld u aan en vind de professional die u zoekt! Hoe gaat aanmelding in zijn werk?